O nama


Luxury Real Estate – vaše mjesto za kupnju luksuznih nekretnina i zemljišta u Dalmaciji
Luxury Real Estate agencija jedna je od vodećih agencija za promet nekretninama u Zadarskoj županiji, s tradicijom poslovanja od 1997. godine. Kao izdvojeni brend “Nina dom” agencije, Luxury Real Estate nastao je dugogodišnjim osluškivanjem tržišta i stvarnih potreba naših klijenata.
U želji da klijentima koji kupuju luksuznu nekretninu olakšamo potragu, osmislili smo novu platformu s luksuznim nekretninama i atraktivnim zemljištima duž Dalmacije okupljenih na jednom mjestu kako bi omogućili brži i jednostavniji pronalazak luksuzne nekretnine.

Luxury Real Estate agencija pronalazi samo najbolje s tržišta luksuznih nekretnina u Dalmaciji, od villa i stanova na poziciji prvog reda do mora, preko atraktivnih građevinskih zemljišta, do ekskluzivnih kuća.  Dalmacija kao regija slovi za jednu od najpoželjnijih regija u Hrvatskoj kad su u pitanju luksuzne nekretnine. Odaberete li ih kvalitetno, pretvaraju se u profitabilnu investiciju. Pravovremena informiranost jedan je od glavnih faktora kad je riječ o investicijama.
Temeljitim praćenjem tržišta luksuznih nekretnina i atraktivnih zemljišta u Dalmaciji, tim Luxury Real Estate licenciranih agenata svojim klijentima osigurava mogućnost brze reakcije i ne propuštanje prilike za dobru kupnju nekretnine.

Luxury Real Estate agencija jamči visoko profesionalni odnos potkovan dugogodišnjim iskustvom i tisućama zadovoljnih klijenata te vrhunske nekretnine na ekskluzivnim lokacijama diljem Dalmacije.
Za sve dodatne informacije pratite našu Luxury Real Estate stranicu i prvi doznajte sve aktualnosti vezane uz prodaju luksuznih nekretnina i zemljišta u Dalmaciji.

OSNOVNI PODATCI

Naziv: NINA DOM d.o.o. za promet nekretnina, turizam i usluge, trgovačko društvo iz Privlake
Skraćeni naziv: Nina dom d.o.o.
Sjedište: Don Stjepana Matkova 2, Privlaka 23233
Upisano u registar Trgovačkog suda u Zadru
MBS: 060093655
OIB: 24231073943
Transakcijski računi: OTP banaka, Žiro račun: HR5824070001100037985, SWIFT: OTPVHR2X
Osigurani od štetnosti kod Croatia Osiguranja dd
Temeljni kapital: 20.000 KN